Seksualiteit is een lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel speelveld waar ik mens mag zijn, mezelf vrijheid kan geven aan alles wat dagelijks niet wordt goedgekeurd.

Het kan magisch mooi zijn. Maar ook angstaanjagend spannend of traumatiserend.

Ik geloof dat als je in seksuele activiteiten jouw eigen verlangen, behoefte en persoonlijke waarde kunt uitdragen. Je dit ook kan in alle andere momenten in je leven.

Sacred Slut

Van jongs af aan heb ik al een grote fascinatie voor alles wat met seks te maken heeft. Jarenlang heb ik dit onderdrukt, ontkent en afgesloten van mezelf. Zo kwam ik in een relatie en in verbindingen met veel ongezond gedrag (zoals anderen de schuld geven, bypassing, liegen en ontwijken van conflicten) en weinig tot geen seksuele activiteit. Ik verloor het contact met mezelf en verwaarloosde mijn feminiene kant. Het resultaat was dat mijn verlangen naar mijn feminiene kant groeide en ik dit ging ontdekken, gevolgd door het ownen van mijn sletterigheid in combinatie met spiritueel en mentaal bewustzijn in een wereld vol met taboes en angsten.

Dit werd een reis die heeft laten voelen en ontdekken dat ik ertoe doe, recht heb om mijn emoties te uiten en mijn droom werkelijkheid mag worden. Dat mijn seksuele verlangens niet raar of vreemd zijn. En vooral dat mijn meest sacred en sletterige versie echt de leukste versie van mijzelf is. Mijn helingsproces en lessen die ik geleerd heb wil graag doorgeven aan de andere mensen die ook hun eigen seksuele zelf echt willen ontdekken en belichamen.

5 maanden lang gaan wij samen op avontuur naar jouw wilde fantasieën, grootste orgasmes en diepste verlangen. Dwars door trauma's en aangeleerde patronen heen. Om zo jouw authentieke sexual self helemaal te kunnen omarmen.

Door 4 diepgaande fysieke sessies die ik 'Play Dates' heb genoemd, gaan we jouw donker en duister aankijken. Jouw krachten en machten ruimte geven en vrijheid creëren zodat jouw seksuele energie vrij en vurig mag stromen.

Op 4 verschillende locaties in Amsterdam en Amstelveen gaan we in ceremoniële style op een geheel originele manier te werk.

Klik op de foto's om de 4 Play Dates te zien


Dancing Date Night

Volledig verzorgde date night om jouw succesvolle magische reis af te sluiten. We gaan uit eten (ook voor de niet vacies) met kaarslicht en romantiek. Daarna gaan we op blote voeten, vrij van drugs of alcohol dansen zonder te praten tijdens een van de ecstatic dansavonden in Odessa. Waar we onze heupen los gooien en jij kunt voelen hoe je energie effect heeft op jouw medemens.

Alle Camgirl Dates zijn op een vast moment in de week. Zo is er structuur en hebben we een duidelijk commitment naar elkaar. De zoomcalls worden opgeslagen en toegevoegd aan jou persoonlijke pagina zodat je ze later terug kan luisteren.

De Camgirl Dates en chat support zijn er niet alleen om jou tegenslagen, problemen en pijn te delen, dit is ook een plek waar je ongegeneerd jou sexy avonturen mag en kan delen. Omdat ik weet dat niet iedereen in je omgeving het aankan om de juices des leven te ontvangen. 

 

Dit programma is INTENS!! Het vereist toewijding, wilskracht en durven geloven. Ik wil je laten breken, zodat je opnieuw mag ontdekken wie je wilt zijn. Ik ga duidelijk zijn, eerlijk zijn en universum zal in veel spiegels tot je spreken.  

Voor wie is dit programma

  • Als je hetero & niet hetero bent
  • Als je monogaam & niet monogaam bent (en ook als je niet monogaam leven wilt ontdekken)
  • Alle genders en geslachten. Who needs labels if we have LOVE!
  • Single mensen & die in commited connectie(s) zitten
  • Mensen die goed gaan op intens, diepgaand en duidelijkheid
  • Als je bereidt bent verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en niet langer andere de schuld gaat geven
  • Gek bent op een sexy uitdaging!

Plan nu jou First Date met mij! Dit is een zoom call info & intake gesprek waarbij we samen kunnen ontdekken of wij een match zijn en op avontuur mogen gaan samen!

Investeren in jezelf is het grootste cadeau wat je jouzelf en andere kunt geven.

Door dat ik JAH zij tegen mijn meest seksuele zelf, mocht ik van mijzelf mens zijn, onvoorwaardelijk genieten, ontdekken, ruimte innemen en heb ik nog nooit zoveel van mezelf gehouden als ik nu doe.

So, do you wanna come for me?

Dit is een non-sexual (yet very sexual) programma, wat betekent dat we geen seksuele handelingen gaan uitvoeren. Wel word je vastgebonden, aangeraakt, geknuffeld, uitgedaagd en verleid om jouw meest authentieke sexy zelf te uiten.