Woman of the Womb One Day Retreat

Woow de eerste dag was binnen 24 uur uitverkocht! We zijn jullie zoo dankbaar en dolgelukkig dat er zoveel mensen klaar zijn om hun vrouwelijke krachten terug te pakken! En daarom organiseren we er gewoon nog een op 17 juli! Ben jij er bij?

Deze dag staat volledig in het teken van verbinding, eenheidsverbinding om samen de eeuwen oude pijnen te helen die wij in onze baarmoeders meedragen. Ze heeft veel te voortduren gehad van geboorte trauma, seksueel misbruik en kinderen op aarde zetten. Het is tijd om de wonden te helen, ze liefde te geven en onze kracht als vrouw zijn terug te nemen. 

Ze draagt ons
Ze beschermd ons
Ze creëert leven
Ze is onze heilige tempel

 

Ze is misbruikt
Ze is kapot gegaan
Ze heeft pijn gedaan

 

Ze vraagt om liefde
Ze roept bij iedere kramp om hulp
Ze wilt geheeld worden
Ze wilt ons vrouwen terug in kracht zetten

We hebben in totaal nog 10 plekken beschikbaar. 

Heb je vragen of wil je eerst even met Fiona of mij kennis maken? Neem contact met ons op via mail, Whatsapp, Telegram, Signal of door te bellen naar 0646393125

Voor meer informatie over Fiona en Inner Work Collective ga naar www.yogasisters.nl (binnenkort Inner Work Collective)

Download hier de folder ->

Woman Of The Womb One Day Retreat 1
PDF – 404,0 KB 40 downloads

De volledige donatie mag achteraf gedaan worden. Wij werken met donatie basis om ons aanbod zo toegankelijk mogelijk te maken. Wel vragen we inschrijf kosten. Zodat we zeker zijn dat jou plekje gereserveerd is. Na aanmelden ontvang je nog verdere informatie over deze magische dag.