Maan Ceremonies

Stil staan en samenkomst rondom de Maan fases kan helend en verhelderend zijn voor de geest, hart en lichaam. Door verschillende opties om deze fases te vieren is er voor iedereen wel een manier om dit te doen. We hebben fysieke New/Full Moon Healing Ceremonies, online Moon Journey via Zoom en gratis Moon Phase Connection via Instagram.

Tijdens al deze samenkomsten gaan we dieper in op de energie die er nu is, om zo inzichten te mogen ontvangen, poorten te openen en de liefdevolle energie te verspreiden. 

Moon Phase Connection

Omdat de Maan voor iedereen is en iedereen gemerkt en ongemerkt met deze fases meeleeft wil ik jou graag de mogelijkheid geven om iedere fase een momentje voor jezelf te nemen. En te horen wat jij mag ontvangen vanuit de spiri wereld. We doen een kleine kaartlegging/channeling en een korte meditatie. 

Data deze fase:
Nieuwe Maan 11-4
Wassende Maan 20-4
Volle Maan 26-4
Afnemende Maan 3-5

Om 20:00 GRATIS via Instagram 
@despiritueleinfluencer

Moon Journey

Als het voor jou nu niet mogelijk of niet nodig is om naar de fysieke ceremonies te komen, is er ook een prachtige mogelijkheid om via Zoom elke nieuwe en volle Maan een moment te nemen om stil te staan bij alle magie die de Maan ons mag geven. We gaan hier uitgebreide kaartleggingen en channelings doen, samen met meditatie en visualisatie. 

Je kunt lekker in je eigen huis bubbel blijven en toch dieper connecten met de energie van de Maan. 

1,5h €10.- per scherm

Moon Healing Ceremonie

Bij iedere nieuwe en volle Maan komen we samen met kleine groepjes van max. 3 mensen. Door dat we in een groep werken zullen we gezamenlijk de energie dragen, voelen en beleven. En door middel van meditatie/visualisatie, oprecht delen, channelings en dergelijke gaan we onszelf ontwaken en openstellen voor emotionele vrijheid en openbaring. 

Deze ceremonies zijn voor iedereen, ongeacht achtergrond, geslacht, afkomst. Jij bent helemaal welkom zoals je bent!

2.5h €65,- per persoon