Full Moon Eclipse Ceremonie Online editie

De volle maan gaat over loslaten, iets wat veel mensen vaak als lastig of uitdagend ervaren. Maar met een eclipse gaan we nog een stapje verder... 

De volle maan in het algemeen gaat over  loslaten van oude patronen, gebeurtenissen, mensen of spullen. De Eclipse heeft de eigenschap die drastische veranderingen die zonder pardon in je leven laten. Dit kan van kleine veranderingen zijn tot grootse aanpassingen.   Door samen deze fase van de Maan in te gaan kan dit eventueel makkelijker gemaakt worden, dieper worden aangewakkerd en verduidelijkt waarom er gebeurd wat er gebeurd.

 

Deze keer doen we de ceremonie via zoom, want ik zit in het zonnige Spanje! Maar omdat dit een zeer impactvolle periode kan zijn wil ik dit heel graag samen doen met jullie! <3

 

Investering: op basis van donatie met een start bedrag van €9,-
Achteraf betalen 

Deze ceremonies zijn voor iedereen, we maken geen onderscheid aan geslacht, achtergrond of wat dan ook! Jij bent helemaal welkom zoals je bent. 

Je krijgt de ochtend van de ceremonie een mail met link naar de live stream + donatie link, deze mag achteraf betaald worden. 


Ik nodig je uit om de camera aan het begin open te zetten, tijdens de meditaties mag deze uit. Het is fijn voor de betrouwbaarheid in de groep om even kennis te make met ieders gezicht. 
Zet van te voren lekker een kopje thee/cacao, maak een sfeertje in jou ruimte en reinig vooraf je ruimte.