Online Moon Journey

Heb jij op dit moment niet de behoefte of mogelijkheid om mee te doen aan een fysieke maan ceremonie, maar wil je wel graag begeleid worden in deze fase en energie. Dan kun jij mee doen met de Online Moon Journey via Zoom. Hierin kun jij heerlijk in je eigen huis en bubbel blijven en toch zullen we als groep (op afstand) samen op mini reis gaan naar de Maan. Ik voel in wat er op dat moment in de groep en energie gedaan mag worden. 

Dit is een perfecte manier om wel bewust met de maan mee te leven, om poorten te openen en dieper in contact met jezelf te komen. Met al het gemak van thuis zijn. Je kunt ook met jou connects samen meedoen want je koopt 1 ticket per scherm die kijkt. 

Elke nieuwe en volle maan is weer anders, door hier bewust van te zijn en ook met aandacht mee bezig zijn zal je kunnen merken dat je gaat groeien in jou proces. Ook dat onderwerpen duidelijker worden en gedachtes connecties gaan maken met de gebeurtenissen in jou leven. 

 

Je krijgt de ochtend van de ceremonie een mail met link naar de live stream + donatie link, deze mag achteraf betaald worden. 


Ik nodig je uit om de camera aan het begin open te zetten, tijdens de meditaties mag deze uit. Het is fijn voor de betrouwbaarheid in de groep om even kennis te make met ieders gezicht. 
Zet van te voren lekker een kopje thee/cacao, maak een sfeertje in jou ruimte en reinig vooraf je ruimte.