Spoiled Goddess Box

Like a real goddess mag jij helemaal overladen worden met elke versie van overvloed. Dit is iets wat ik heb mogen ervaren in mijn reis tot nu. Niet dat er elke dag mensen rijen voor mijn caravan staan met offers, heb ik ook helemaal geen ruimte voor in de caravan. Not the less houd ik er absoluut van om cadeaus te mogen ontvangen waar ik ook echt iets aan heb. Zo heb ik voor mijn lieve Orgasmic Goddess Warriors deze box samengesteld met items die (in mijn ogen) je echt iets leuks mee kunnen geven. Items die je misschien nog niet kent of minder bekend mee bent, die de verbinding met jou spiri en sexy kant kunnen versterken, die je alleen of met een date kunt gaan ontdekken. 

Bij sommige items heb ik een button toegevoegd die je brengt naar de pagina van pabo.nl, daar kun je meer lezen over het item. 

Lets adress the elephant in the box please! 

Heel graag doe ik dat! Want deze gekrulde slurf is van high class GLASS! Een dildo gemaakt van glas. Het voelt wat zwaarder in de hand en inwendig ook. Daarnaast voel die ook heerlijk glad als je er mee speelt. Het kan zelfs dat je er een G-spot orgasme van krijgt of squirten. En voor de penis dragende mensen is deze perfect voor prostaat pleasure.

Ook is deze zeker leuk om met temperatuur te spelen, zo kun je m even in de koelkast leggen of warm water. Let wel op dat de inwendige huid veeeeeel gevoeliger is. We willen geen brandblaren in je pussy. 


Gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic is dit de eerste sextoy die (als je er ooit klaar mee bent) op de composthoop zou kunnen gooien. Het heeft verder in het maakproces ook gedacht aan hoe ze zo eco vriendelijk jou geile stimulatie kan geven. 

Toevallig is deze ook geschikt voor g-spot pleasure, al is dit niet de reden dat ik deze aan de box heb toegevoegd. Deze roze vriendin trilt, vibreert en rilt op 10 verschillende standen. Dit kan op veel verschillende manieren gebruikt worden zoals op de clitoris, maar ook kun je spelen met je senses over je hele lichaam en de trilling over je lichaam laten dansen. 


Een cadeau helemaal uit Italië. Want mijn Goddess Worshiper heeft dit masker gegeven om aan jullie door te geven. Een vleugje 50 shades. 

Ik heb een droom dat ik eens naar een fancy spancy gemaskerd bal mag met zn glittersexy jurk. Al kan deze ook zeker gedragen worden voor een fijn zelf portret of met je date in een rollenspel. 


Sweet juices, spread them all over my body. Glide all over me with your warm touch and seduce me to surrender in your hands. 

Het is een optie om je door een ander te laten masseren, uitdagen en plagen in zo'n lekker verbindende massage. Maar ook is het zoooo mega helend als je jezelf masseert. De lichamelijke verbinding met jezelf aangaat of aanscherpt. Maak het jezelf romantisch met kaarsjes en sensuele muziek. Speel ermee, speel met jou persoonlijke romanticus. 


Agaat is een geweldig hulpmiddel voor meditatie en een krachtige steen voor healing. Heeft een grondend effect en vermindert gevoelens van jaloezie, afgunst, angst en stress. Bevordert fysieke en mentale kracht en stabiliteit. Ook is het een goede steen voor energetische bescherming. 
Agaat werkt aardend, stabiliserend en beschermend. De steen werkt kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans. Het helpt jezelf accepteren en helpt vertrouwen hebben in jezelf.

Met deze info (van internet geplukt) wilde ik je meegeven dat verbinden met een ander sexual en non-sexual altijd het beste begint als je je veilig voelt in jezelf en weet dat je ten all tijden de macht heb om jezelf te beschermen. Door je in deze staat van veiligheid te bevinden kun je stress, angst en jaloezie veel meer in rust brengen.


Ik sta vaak versteld als ik van mensen hoor dat ze geen lube gebruiken in hun seksueel spel. Het kan de bewegingen echt zo naar de next level brengen. Natuurlijk kun je ook spuug en pussy juices gebruiken, lekker o de naturelle. Maar zeker als er een condoom in het spel is, kan glijmiddel echt wel extra prettig zijn. En ook met het gebruik van sextoys (als ze gemaakt zijn van een plastic) kan glijmiddel echt heel erg aan te raden zijn.

Glijmiddel = Blijmiddel


Zacht gedimde lichten, kaarsjes die je uitnodigen om je lingerie te showen voor je date of voor de spiegel. Een geur die zich door de kamer verspreid die je ogen zacht maken. Een verwarmde ruimte die je hart sneller laat kloppen. 

Er is niet zoveel te vertellen over wierook behalve dat deze geen bamboe stokje heeft. Enjoy


De kleur van de 2e chakra (sacraal) is oranje, deze staat voor seksualiteit. Maar ook staat die voor geld, de dood, transformatie, speelsheid en voor de algemene levenslust! Daarnaast is deze samen met de 1e chakra (root) verantwoordelijk voor onze aarding, voor hoe we ons neerzetten op aarde. Samen met de kaars kun je stilstaan (of juist in beweging komen) om in te voelen hoe jij je kunt bewegen in deze energie.


Een van de leukste onderdelen van seksualiteit vind ik spelen met sensaties. Spelen me sensualiteit (= sensaties waar we genot uithalen) 


Wil je zelf sex toys of/en dergelijke items bestellen. Ik kan je 10% korting aanbieden op alles wat easytoys en pabo op hun website hebben staan. Stuur me hiervoor een berichtje, als je dit met mij wilt/durft te delen.